Over ons

 

Doel / Visie 

VCTparts is er voor auto fanaten van alle merken. Van old-timers tot nieuw uit de fabriek, van origineel tot volledig gepersonaliseerd! Ons doel is daarom ook, om continu ons ruim gevarieerde aanbod te verversen en up-to-date te houden, om aan alle behoeften te voldoen! Ook staat VCTparts altijd open voor een passend advies of installatie- en aankoop gerelateerde vragen.

Ontstaan

VCTparts is ontstaan door twee broers met een passie voor auto's. Wat wij zelf vooral misten, was het aanbod in Nederland wat betreft auto accessoires. Zo zijn er talloze auto producten te koop, maar allemaal ter reparatie of merkgebonden. Niet wat wij zochten! Toen is VCTparts ontstaan, De webshop voor Visual Car Tuning Parts. Tegenwoordig is het al aardig uit de hand gelopen en beschikken wij over een magazijn met een mooi groepje medewerkers. Samen werken wij hard aan het opbouwen van dit bedrijf, om zo telkens te blijven groeien en onszelf te verbeteren.

Strategie

Binnen VCTparts wordt voornamelijk de strategie: 'klant intimiteit' gehanteerd. Zo streven wij ernaar om de klanttevredenheid op 100% te houden, door middel van 30 dagen bedenktijd, goed contact en eerlijke retourvoorwaarden. Op deze manier proberen wij de klant retentie te stimuleren en hopen wij dat u nog snel eens terugkomt of mensen over ons vertelt.

Feedback

Wanneer u dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, zullen wij er alles aan doen om hier een passende oplossing voor te vinden. Ook voor vragen over de website of uw product kunt u altijd bij ons terecht. Heeft u toch nog opmerkingen of feedback voor ons? Dan staan wij daar altijd graag voor open! U kunt uw mening gerust achterlaten via de contactpagina en wij zullen daar zo spoedig mogelijk op reageren en onze service waar nodig verbeteren!

Heeft u de service als goed ervaren? Dan stellen wij het erg op prijs als u een reactie achterlaat op Trustpilot of Google. Abonneer ook op onze nieuwsbrief voor exclusieve deals! - Alvast bedankt!

VCTparts, voor en door autoliefhebbers. De webshop voor al uw auto accessoires!

 

Informatie

Duurzaamheid

 

Keurmerken

 

Vacatures