Over ons

VCTparts pand

VCTparts.nl - Handelsstraat 40
7772 TR Hardenberg - Nederland 
*Webshop - Geen bezoekadres / Afhalen niet mogelijk

Introductie

VCTparts is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige auto accessoires. Wij bieden een brede selectie producten aan, van praktisch tot stijlvol. Onze missie is dan ook om onze klanten te voorzien van de beste producten tegen betaalbare prijzen.

Onze medewerkers zijn experts in de branche en staan altijd klaar om jou te helpen met het vinden van de juiste producten voor uw specifieke auto-behoeften. Wij waarderen jouw vertrouwen en werken er hard aan om je een uitstekende service te bieden.

Bedankt voor het bezoeken van onze webwinkel. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen als een tevreden klant!

Visie

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid. Daarom bieden wij altijd de laagste prijsgarantie op onze producten. Al onze producten worden getest en gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid, zodat je verzekerd bent van een goede aankoop.

Missie

VCTparts is er voor auto fanaten van alle merken. Van old-timers tot nieuw uit de fabriek, van origineel tot volledig gepersonaliseerd! Ons doel is daarom ook, om continu ons ruim gevarieerde aanbod van inmiddels bijna 1000 producten te verversen en up-to-date te houden, om aan alle behoeften te voldoen! Ook staat VCTparts altijd open voor een passend advies of installatie- en aankoop gerelateerde vragen.

Ontstaan

VCTparts is ontstaan door twee broers met een passie voor auto's. Wat wij zelf vooral misten, was het aanbod in Nederland wat betreft auto accessoires. Zo zijn er talloze auto producten te koop, maar allemaal ter reparatie of merkgebonden. Niet wat wij zochten! Toen is VCTparts ontstaan, De webshop voor Visual Car Tuning Parts. Tegenwoordig is het al aardig uit de hand gelopen en beschikken wij over een magazijn met een mooi groepje medewerkers. Samen werken wij hard aan het opbouwen van dit bedrijf, om zo telkens te blijven groeien en onszelf te verbeteren.

Meer weten? Bekijk onze Geschiedenis

Strategie

Binnen VCTparts wordt voornamelijk de strategie: 'klant intimiteit' gehanteerd. Zo streven wij ernaar om de klanttevredenheid op 100% te houden door middel van goed contact en eerlijke retourvoorwaarden. Op deze manier proberen wij de klant retentie te stimuleren en hopen wij dat u nog snel eens terugkomt of mensen over ons vertelt.

Klantenservice vctparts telefoongesprek

Wij zijn daarnaast aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Waarborg Organisatie zodat jij veilig en zonder zorgen auto accessoires bij ons kunt bestellen. We garanderen je dat we er alles aan doen om je met een tevreden gevoel terug te laten kijken op je bestelling. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met je bestelling, dan heb je altijd recht op 30 dagen bedenktijd.

Thuiswinkel waarborg logo

Feedback

We houden het graag persoonlijk en beantwoorden daarom elke vraag via E-mail of Whatsapp aandachtig en met begrip. Geen automatische antwoorden, daar houden we niet van. Ook denken we graag met je mee. Heb je een vraag? Of kun je een product niet vinden? Neem contact op en we gaan voor je aan de slag!

Wanneer u dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, zullen wij er alles aan doen om hier een passende oplossing voor te vinden. Ook voor vragen over de website of uw product kunt u altijd bij ons terecht. Heeft u toch nog opmerkingen of feedback voor ons? Dan staan wij daar altijd graag voor open! U kunt uw mening gerust achterlaten via de contactpagina en wij zullen daar zo spoedig mogelijk op reageren en onze service waar nodig verbeteren!
 

Heeft u de service als goed ervaren? Dan stellen wij het erg op prijs als u een reactie achterlaat op Trustpilot of Google. Abonneer ook op onze nieuwsbrief voor exclusieve deals! - Alvast bedankt!

VCTparts, voor en door autoliefhebbers. De webshop voor al uw auto accessoires!

 

Reviews

Reviews

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Volg ons op instagram