Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis.
Gratis verzending vanaf €25 in NL & BE
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen met Billink
De Beste Zomerse Autoritbestemmingen in West-Europa

De Beste Zomerse Autoritbestemmingen in West-Europa

minuten lezen
Met de zomer in volle gang is het tijd om je koffers in te pakken en de open weg op te gaan! West-Europa biedt een overvloed aan prachtige bestemmingen die perfect zijn voor een onvergetelijke autorit. In deze blogpost nemen we je mee op een reis langs enkele van de beste zomerse autoritbestemmingen in West-Europa. Bereid je voor op adembenemende landschappen, pittoreske dorpjes, historische bezienswaardigheden en onvergetelijke avonturen!
  1. Provence, Frankrijk: Verken de prachtige lavendelvelden, pittoreske dorpjes en glooiende heuvels van de Provence in het zuiden van Frankrijk. Rijd door de schilderachtige Route des Lavandes en geniet van de betoverende geur en kleurenpracht van de lavendelvelden.

  2. Amalfikust, Italië: Begeef je op de iconische Amalfikust en geniet van de adembenemende kustlijn, met steile kliffen, pittoreske dorpjes en het azuurblauwe water van de Middellandse Zee. Ontdek de kronkelende weg SS163 en stop onderweg in charmante stadjes zoals Positano, Amalfi en Ravello.

  3. Causeway Coastal Route, Noord-Ierland: Volg de Causeway Coastal Route in Noord-Ierland en word betoverd door dramatische kliffen, afgelegen stranden en de wereldberoemde Giant's Causeway. Deze route biedt spectaculaire uitzichten en de mogelijkheid om bezienswaardigheden zoals de Carrick-a-Rede Rope Bridge en Dunluce Castle te verkennen.

  4. Algarve, Portugal: Verken de zonnige Algarve in Portugal, bekend om zijn prachtige stranden, rotsformaties en charmante kustplaatsen. Rijd langs de kustweg EN125 en ontdek adembenemende plekken zoals Lagos, Faro en Sagres.

  5. Schotse Hooglanden, Verenigd Koninkrijk: Laat je betoveren door de majestueuze schoonheid van de Schotse Hooglanden. Rijd over de beroemde North Coast 500-route en geniet van dramatische landschappen, historische kastelen, glinsterende lochs en de warme gastvrijheid van de Schotse bevolking.

  6. Costa del Sol, Spanje: Ontdek de prachtige Costa del Sol in Zuid-Spanje, bekend om zijn zonovergoten stranden, bruisende badplaatsen en charmante witte dorpjes. Rijd langs de kustweg A-7 en geniet van de levendige sfeer van steden zoals Marbella, Malaga en Nerja.

Conclusie: West-Europa heeft een schat aan zomerse autoritbestemmingen die de perfecte setting bieden voor avontuur en ontdekking. Of je nu houdt van betoverende landschappen, culturele bezienswaardigheden of ontspannen stranden, deze bestemmingen hebben voor elk wat wils. Stap in je auto, geniet van de vrijheid van de open weg en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens je zomerse autorit door West-Europa!